Artsen & welzijn

  • Netwerkavonden en webinars met prominente sprekers
  • Tweejaarlijkse studiedag
  • Wetenschappelijk onderzoek in de kijker

 

 

D4D organiseert jaarlijks meerdere netwerkavonden met prominente sprekers.

Marc Hebbrecht over Narcisme bij artsen, Eric Franck over Slaap, Gwendolyn Portzky over Suicide, … kwamen de voorbije jaren aan bod.

 

In deze Covid-tijden worden de netwerkavonden vervangen door boeiende webinars.

 

Elke twee jaar kan je deelnemen aan een boeiende D4D-studiedag. In 2019 had het de titel “Hoeveel geld is uw tijd waard?”

 

Tot slot wil D4D onderzoek naar de gezondheid van artsen promoten en onderzoeksresultaten over positieve gezondheid hier in de kijker zetten. Want gezonde artsen zijn een belangrijke indicator voor goede zorg naar patiënten en naar het aanbod in de gezondheidszorg

 

Meer info over de webinars, netwerkavonden (in functie van de coronamaatregelen) en studiedagen vindt u terug op de activiteitenkalender

Praktische info: deelname aan een webinar is 20 euro. Leden kunnen gratis deelnemen. Schrijf je in via het contactformulier. Na inschrijving krijg je een factuur en een persoonlijke link voor die avond.

Heb je vragen? Contacteer ons!

 

Heb je vragen over het aanbod van Artsen & welzijn of wil je hier gewoon wat over kwijt? Aarzel niet en contacteer ons via het contactformulier of via mail. Wij helpen je graag verder!