Wie is wie

GeplakteAfbeelding-1

Andy De Witte
D4D voorzitter

GeplakteAfbeelding-2

Eric Boydens
Oprichter D4D
Voorzitter

GeplakteAfbeelding-3

Raymond Vandebeek
Bestuurder

pastedGraphic

Marijke Soogen
Bestuurder
Coördinator intake artsen

 

Een aantal jaren geleden volgde ik de cursus burn-out bij Eric Boydens.  Waar ik kon nam ik als arbeidsarts een aantal handvatten mee in mijn contacten met werknemers en werkgevers.  Via Eric leerde ik doctors4doctors kennen. Ik vernam dat er veel collega’s op zoek waren naar de ‘arts die ze wilden zijn’ en de bevlogenheid waarmee ze ooit aan hun opleiding geneeskunde waren begonnen. Ik heb dan ook niet geaarzeld om mij na mijn pensioen mee in te zetten om de missie en waarden van D4D te helpen realiseren.

pastedGraphic_1

Myriam Cramm
Arts vrijwilliger

pastedGraphic_2

Ilse De Cooman
Arts vrijwilliger

pastedGraphic_3

Lieve Nagels
Arts vrijwilliger

 

Ik wil mijn mede collega’s een luisterend oor en een hart onder de riem bieden wanneer het even wat minder gaat, niet-oordelend en met veel medeleven. Zo kwam ik na mijn actieve carrière als HA en praktijkopleider in een groepspraktijk terecht bij D4D , een vrijwilligersorganisatie van artsen voor artsen, die het behoud of herstel van veerkracht en bevlogenheid hoog in het vaandel draagt .Artsen in hun kracht (terug) zetten zodat ze hun job met plezier kunnen blijven doen, daar wil ik mee voor gaan!

pastedGraphic_4

Elisah De Cnijf
Webinars, lezingen, opleidingen

GeplakteAfbeelding-5

Filip Vandenberghe
Communicatie, Marketing

kristy_jacobs_foto

Kristy Jacobs
Beheer van website en social media

pastedGraphic_6

Goele Leyder
Algemeen coördinator

FotoD4D guido ceuleers

Guido Ceuleers
Financies, subsidies & sponsoring

 

Na 40 jaar vrijwilligers werk in jeugdvoetbal, en daarna 4 jaar in Bijzondere Jeugdzorg, wil ik nog steeds anderen helpen met mijn ervaring in financiële zaken en D4D lijkt mij hiervoor geschikt, omdat een dokter toch niet zo direct met cijfers bezig is, en hun hoofddoel toch is om andere artsen te helpen.

lucie_janssens

Lucie Janssens
Facturatie en betalingen

monique_cloostermans

Monique Cloostermans
Accreditatie, locaties en admin

D4D_patrick_stroobandt

Patrick Stroobandt
Subsidiëring, sponsoring

Heb je vragen? Contacteer ons!

 

Heb je vragen over Doctors4Doctors of wil je gewoon wat kwijt? Aarzel niet en contacteer ons via het contactformulier of via mail. Wij helpen je graag verder!