Word lid / Steun ons

U weet dat artsen heel bevlogen mensen zijn. Hun job is hun passie. Ze streven naar de allerbeste zorg voor hun patiënten. Daar gaan ze voor. Om ervoor te zorgen dat ook artsen een luisterend oor vinden als zij een moeilijke periode doormaken, is Doctors4Doctors ontstaan, een organisatie waarin artsen zich bekommeren om artsen. Sinds de oprichting deden al honderden collega’s een beroep op D4D: huisartsen, haio’s, specialisten en aso’s.

 

D4D is een vereniging zonder winst maar wel mét kosten. Hoewel vele vrijwilligershanden het werk licht maken, gaat een deel van onze tijd naar het verwerven van de nodige fondsen.

Steun ons, doe een gift

en zorg mee voor gezonde artsen

Steun ons!

Wil je als individu, als artsengroep, LOK, Kring, ziekenhuis, organisatie of bedrijf een extra duwtje in de rug geven, steun D4D dan met een gift op Fonds Vrienden van Doctors4Doctors, beheerd door de Koning Boudewijnstichting (KBS).

De KBS is een stichting van openbaar nut en heeft als opdracht bij te dragen tot een betere samenleving. Ze stimuleert doeltreffende filantropie bij personen en ondernemingen. Integriteit, transparantie, pluralisme, onafhankelijkheid, respect voor diversiteit en bevorderen van solidariteit zijn haar belangrijkste waarden.

Giften vanaf €40,- zijn fiscaal aftrekbaar: KBS bezorgt u daar een attest voor.

Word lid!

Als lid van D4D steun je de zorg voor artsen (in opleiding) en de uitbouw van een gezonde omgeving voor artsen.

Een lidmaatschap loopt van 01 januari tot en met 31 december. Als lid blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging.

Lidgeld bedraagt €75 en voor artsen in opleiding €65

Word lid!

Lidmaatschap loopt van 01 januari tot 31 december. Als lid krijg je korting op onze netwerkavonden, webinars, intervisiegroepen en studiedag.

Lidgeld bedraagt €75 en voor artsen in opleiding €65.

 

Wilt u een “steunend lid” worden (vanaf €250)? Dan kan u best een gift via het KBS- Fonds Vrienden van Doctors4Doctors doen (mét fiscaal attest”) en ontvang een volwaardig lidmaatschap in met de mogelijkheid tot vermelding van uw steun op onze website.