Word lid / Steun ons

U kent de medische wereld. U weet dat artsen heel bevlogen mensen zijn. Hun job is hun passie. Ze streven naar de allerbeste zorg voor hun patiënten. Daar gaan ze voor. Dat is niet anders in deze ongelooflijk zware COVID-periode.

 

Om ervoor te zorgen dat ook artsen een luisterend oor vinden als zij een moeilijke periode doormaken, is Doctors4Doctors ontstaan, een organisatie waarin artsen zich bekommeren om artsen. Sinds de oprichting deden al honderden collega’s een beroep op D4D: huisartsen, haio’s, specialisten en aso’s.

 

Nu de artsen al sinds maart van dit jaar in de vuurlinie staan, heeft D4D op korte tijd haar activiteiten moeten uitbreiden: een groeiende opvang van artsen met een hulpvraag, webinars, intervisies voor artsen die nood hebben aan een luisterend oor en/of sparringpartners, mindfulness- en compassietraining, co-artsen en een 1to1-mentorship.

 

Gezonde, goed functionerende artsen zijn belangrijk. En dat kan alleen met uw hulp: doe een gift of word lid van Doctors4Doctors en zorg mee voor artsen in het rood.

Steun ons, doe een gift

en zorg mee voor gezonde artsen

D4D is een vereniging zonder winst maar wel mét kosten. Hoewel vele vrijwilligershanden het werk licht maken, gaat een deel van onze tijd naar het verwerven van de nodige fondsen.

 

Wil je als individu, als artsengroep, LOK, Kring, ziekenhuis, organisatie of bedrijf een extra duwtje in de rug geven, steun D4D dan met een gift op Fonds Vrienden van Doctors4Doctors, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Giften vanaf €40,- zijn fiscaal aftrekbaar, KBS bezorgt u daar een attest voor.

Koning Boudewijnstichting – Fonds Vrienden van Doctors4Doctors

Rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404
BIC: BPOTBEB1
Gestructureerde mededeling: ***017/0490/00084***

 

Fiscaal aftrekbaar

Giften vanaf €40,- zijn fiscaal aftrekbaar. De Koning Boudewijnstichting zal je een fiscaal attest bezorgen.

KBS is een erkende organisatie die uw bedrijf een fiscaal attest bezorgt. Een win-win voor uzelf en voor D4D. Voor privépersonen zijn giften vanaf €40,- fiscaal aftrekbaar. Tot 31/12/2020 is een uitzonderlijke fiscale aftrek van 60% mogelijk.

Word lid en vergroot mee de voetafdruk van Doctors4Doctors!

Als lid van D4D steun je de zorg voor artsen (in opleiding) en de uitbouw van een gezonde omgeving voor artsen. Lidmaatschap loopt van 01 januari tot 31 december. Als lid krijg je korting op onze netwerkavonden, webinars, intervisiegroepen en studiedag.

Lidgeld bedraagt per persoon 75 euro.

Aso’s en haio’s betalen 65 euro.

Wil een persoon ‘erelid’ worden, dan betaalt die 250 euro.