Webinar: Het COVID-19 vaccin: voor en achter de schermen – 03/03/2021

Pierre Van Damme over D4DWoensdag 3 maart 2021 | 20u

WEBINAR: Het COVID-19 vaccin
Voor en achter de schermen

Pierre Van Damme

Prijs: €20.- voor niet-leden / gratis voor leden

Als Doctors4Doctors beseffen we dat het meer dan ooit van belang is om zorg te dragen voor jullie, artsen, zodat jullie de veerkracht kunnen behouden om er iedere dag weer te staan.

Al is er meer perspectief door de opstart van de COVID-vaccinatie, dit brengt ook specifieke uitdagingen en onzekerheden met zich mee. Hoe graag we het ook willen, als artsen hebben we momenteel ook niet alle wijsheid in pacht om aan alle vragen van onze patiënten een antwoord te bieden. Voor ons volgend webinar wilden we dan ook heel graag een expert ter zake uitnodigen. We zijn bijzonder trots om als volgende spreker Prof. dr. Pierre Van Damme te kunnen aankondigen. Als Doctors4Doctors dragen we hem al jaren een warm hart toe en het afgelopen jaar heeft hij zijn ervaring en kennis op een uitmuntende manier ingezet in de strijd tegen COVID-19.

Prof. dr. Pierre Van Damme maakt deel uit van de Belgische taskforce vaccinatie. Aan de Universiteit Antwerpen werkt hij bij het Centrum voor Evaluatie van Vaccinaties (CEV). Daar voert hij vaccinatiestudies op, managet hij verschillende wetenschappelijke projecten in het veld van infectieziektenepidemiologie en geeft hij advies aan nationale en internationale gezondheidsinstanties. Naast die onderzoekstaken is hij vicedecaan van de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen en geeft hij als professor les over infectieziektes en vaccinologie.

Om zoveel mogelijk te kunnen inspelen op jullie behoeften, mogen jullie alle vragen die jullie hebben tegen 21 februari doormailen naar webinars@doctors4doctors.be. En om trouw te blijven aan ons thema rond zelfzorg, zal onze gastheer hierover ook verder in gesprek gaan met onze drukbezette spreker.