Warme oproep: steun Doctors4Doctors met een gift en help artsen in het rood

Beste mevrouw, heer,

U kent de medische wereld. U weet dat artsen heel bevlogen mensen zijn. Hun job is hun passie. Ze streven naar de allerbeste zorg voor hun patiënten. Daar gaan ze voor. Dat is niet anders in deze ongelooflijk zware COVID-periode.

Om ervoor te zorgen dat ook artsen een luisterend oor vinden als zij een moeilijke periode doormaken, is Doctors4Doctors ontstaan, een organisatie waarin artsen zich bekommeren om artsen. Sinds de oprichting deden al honderden collega’s een beroep op D4D: huisartsen, haio’s, specialisten en aso’s.

Nu de artsen al sinds maart van dit jaar in de vuurlinie staan, heeft D4D op korte tijd haar activiteiten moeten uitbreiden: een groeiende opvang van artsen met een hulpvraag, webinars, intervisies voor artsen die nood hebben aan een luisterend oor en/of sparringpartners, mindfulness- en compassietraining, co-artsen en een 1to1-mentorship.

Gezonde, goed functionerende artsen zijn belangrijk. Daarom durven wij u een uitzonderlijke gunst vragen. Doctors4Doctors werkt met veel vrijwilligers en zonder subsidies. Om onze broodnodige post-Coronahulp voor artsen te kunnen verderzetten hebben wij uw financiële steun nodig.

Ziet u een mogelijkheid om D4D te steunen? Steun ons dan door een gift voor het Fonds Vrienden van Doctors4Doctors, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Overschrijven naar de rekening BE10 0000 0000 0404 met referentie ***017/0490/00084*** kan ook. De Koning Boudewijnstichting zorgt in beide gevallen voor uw fiscaal attest.

Van harte bedankt voor uw hulp.

Dr. Andy De Witte
Voorzitter

Dr. Eric Boydens
Gedelegeerd bestuurder

PS. KBS is een erkende organisatie die uw bedrijf een fiscaal attest bezorgt. Een win-win voor uzelf en voor D4D. Voor privépersonen is tot 31/12/2020 een uitzonderlijke fiscale aftrek van 60% mogelijk.