Reminder: schrijf je in voor een van onze werkgroepen!

Werk mee aan ons nieuw beleidsplan

Graag nodigen we jullie allen uit op één (of meerdere) werkgroepen waarin de verschillende aspecten van onze vereniging worden besproken. Deze werkgroepen zullen via zoom plaatsvinden om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden deel te nemen. De inbreng vanuit deze werkgroepen zal dienen als basis voor het beleidsplan dat zal voorgesteld worden in het najaar.

Werkgroep 1 “Artsen en welzijn” | dinsdag 13 juli van 18:00 tot 20:00
Deze werkgroep bekijkt thema’s/ideeën/projecten omtrent het bekendmaken van het thema artsenwelzijn en de promotie van artsenwelzijn bij alle artsen. In dit domein organiseert D4D nu netwerkavonden en webinars met prominente sprekers, een tweejaarlijkse studiedag en zet wetenschappelijk onderzoek hieromtrent in de kijker.

Werkgroep 2 “Artsen als collega’s” | maandag 26 juli van 20:00 tot 22:00
Deze werkgroep verkent thema’s/ideeën/projecten omtrent laagdrempelige, preventieve en/of pro-actieve initiatieven. In dit domein werkt D4D aan een netwerk van co-artsen, intervisiegroepen, mentorship, en dergelijke.

Werkgroep 3 “Artsen met een hulpvraag” | maandag 19 juli van 18:00 tot 20:00
Deze werkgroep omhelst de indicatie, de noden, en verdere versterking van de anonieme en vertrouwelijke hulplijn voor artsen met een hulpvraag.

Werkgroep 4 “Professioneel welzijn” | woensdag 28 juli van 20:00 tot 22:00
Doctors4Doctors wil een platform bieden aan gelijkgestemde organisaties uit de zorgsector om samen bij te dragen aan welzijn bij artsen en aan een noodzakelijke cultuur- en systeemverandering. In deze werkgroep verkennen we thema’s/ideeën/projecten zoals de welzijnsindex, het instituut voor professioneel welzijn, integratie van zelfzorg in opleidingen, en andere.Andere lezers lazen ook:

De bezieler en stichter van Doctors4Doctors, huisarts Eric Boydens, heeft aan de Raad van Bestuur laten weten dat hij nieuwe horizonten opzoekt en ontslag neemt als gedelegeerd bestuurder. Daarnaast grijpt de Raad van Bestuur dit moment aan om samen met jullie, onze leden en sympathisanten, het beleidsplan verder te ontwikkelen dat D4D moet leiden in de volgende jaren. ...

Nieuwtje delen?

 

Heb je nieuws dat relevant is voor Doctors4Doctors en dat je graag wil delen met ons? Dat kan! Laat het ons weten via mail en we delen het graag met onze bezoekers en leden!