Arts in Balans: Nieuwe cycli intervisiegroepen

Arts in Balans organiseert online intervisiegroepen

START NIEUWE INTERVISIE CYCLI  IN APRIL 

 

In samenwerking met Doctors4Doctors start Arts in Balans nieuwe intervisiegroepen op, waar artsen in alle veiligheid en met veel wederzijds begrip aan persoonlijke en professionele ontwikkeling kunnen bouwen, samen met peers.

 

Waarom intervisie?

In een intervisiegroep reflecteer je in kleine groep en onder begeleiding van een ervaren facilitator samen met collega’s over situaties waar je tegenaan loopt in de werksituatie. Je wordt aangesproken om kringloop denken te doorbreken en nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen vanuit zelfinzicht en innerlijke kracht, geholpen door je peers en de intervisor. Zo ga je naar verdieping, breng je terug stroming in vastgelopen situaties en verbeter je je professioneel handelen.

 

Voor wie?

Momenteel bieden we 2  intervisie -cycli aan:

 

Cyclus 1: Specifiek gericht naar HAIO’s , ASO’s en recent (<3 jaar) gevestigde artsen met LOOPBAAN (KEUZE) VRAGEN – (extra info), opstart 29/3

Cyclus 2: Gericht naar ALLE artsen die via zelfrectie en de hulp van peers willen groeien in professionaliteit

 

Hoe en wanneer? 

Elke cyclus bestaat uit 4 onlinesessies van 2 uop een vaste avond in de week

In kleine groep (max 4 à 5 pers)

 

Georganiseerd en begeleid door

Arts in Balans, een samenwerkingscollectief van artsen-coaches uit het vaste hulpverlenersnetwerk van Doctors4Doctors met jarenlange ervaring in het begeleiden en empoweren van artsen naar meer veerkracht, werkplezier en gezonde leefgewoonten.

 

Meer weten en inschrijven?  www.artsinbalans.be